Inkognito

Dneškem mi v podstatě začaly prázdniny. Tento týden je už takovým rozjezdem, takže si asi všichni dokážete představit náplň mého dne. Vstávat v osm - naprostá lahůdka. Pak si zajít na dvě hodinky do školy, podívat se v rámci "Projektového dne" na Útěk ze Sibiře, který jsem sice viděla víckrát než dost, ale tento film se prostě a jednodušše neomrzí. Snad jen.. už jsem na konci nebrečela jak poprvé. Pak se nechat odvézt domů, sníst oběd a pak už jenom pobíhat po domě, dělat "bordel" a fotit, fotit, fotit. Zítra se ani vyjít ze svého pokoje nechystám, snad jen, kdybych konečně upekla ten dort, na který bych musela koupit ingredience. To jediné by mě dostalo ven z domu. Ve středu pak už jenom akademie na dvě hodinky, kde poprvé po čtyřech letech NEbudeme účinkovat. Díky Bohu.. nebo spíš, že jsem si mohla zvolit výtvarku a ne hudebku. A čtvrtek? Pěkně do gala a šupky dupky pro vysvědčení. Snad se z tama vymotám dřív, aby mi neujel autobus jak minulý rok :/ 
Ale mám pro vás několik fotek, tak snad se vám budou líbit. Na mě už čeká nový díl True Blood a poslední dva díly první série Game of Thrones (díky Zlato). Dočtu Komenského a fjuuu do nového školního roku. Kolik ještě? No hodně..

Na začátek trocha melancholie..









 Dneska jedině inkognito..


Tak tady bydlím já...



A tady provádí naše rodina každý den od půl paté svůj kávový rituál.

Pouto.

  
Milujeme své ponožky s mašličkou ♥


Prej, že odraz nebe v bazéně.



Začali jsme melancholicky, stejně tak i skončíme..


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

A web designer from India. And then you write some more information about yourself like this to fill out the space that is left.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 komentářů:

  1. Tá prvá je krásna to si fotila ty ...je to nádherné

    OdpovědětVymazat
  2. krasne fotky ^^

    http://thuy-onlineshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. druhá fotka je šíleně nepřirozená, jde z toho šíleně cítit fotošop, to samé ta poslední.... 4,5,6 + ten dům - nevidím v tom žádnou pointu, význam, spíš jako dokumentační, to beru. :) když budeš makat, bude to skvělý! .)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě má každá fotka význam. A ne všechny jsou vyloženě "umění", má to být kolikrát jenom záznam okamžiku. To, že tam ten význam nevidíš neznamená, že tam není. A škoda, že nevím kam ti odpovědět, Anonymní.

    OdpovědětVymazat
  5. líbíš se mi! :)
    a i tvoje kytička se mi líbí...
    máš nádherný fotky!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. taky se mi líbíš, ta první fotka je skvělá! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Práve že ja som videla také fotki na Flickru od dosť populárnych fotografov pre to som sa aj pýtala či si to fotila ty alebo je to prebrate z netu

    OdpovědětVymazat
  8. :) Ano, opravdu je moje :) Naše terasa, moje plesové šaty a náramek pro štěstí od kamarádky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu povedené fotky. Zvlášť ty melancholické :)

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásný fotky, vážně! Jaktože jsem na tebe narazila až teď? Navíc Jižní Morava musí držet spolu!:-)
    http://lepele-mele.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný:) fakt nechápu jak jsi udělala tu první fotku s těma vlasama, to mi přijdeš uplně luxusní:)a máte pěkný domeček.

    OdpovědětVymazat