Long time ago..


Probouzím se se slunečními paprsky ve tváři, doufaje, že možná tentokrát ukáže teploměr aspoň o malinko vyšší teplotu než -16°C. Říkám si, jestli jsem se náhodou nějakým záhadným způsobem neocitla na Sibiři. A opravdu ne. Nejen že vám při procházce se psem zmrzne obličej tak, že snaha o následné sdělení jakékoliv informace je naprosto zbytečná, protože vaše mimické svaly odmítly sloužit, ale když vám svět začne připadat mnohem hezčí z pohledu z okna, než při venkovním kocháním, je něco asi špatně.


Další věc, co mě na téhle zimě irituje, je sníh. Já osobně dávám přednost zimě bez sněhu, sluníčku, bezvětří. Ale když už mrzne, teplota -20°C a nejostřejší vítr vám šlehá tváře, tak proč to ještě nezavršit pořádnou dávkou sněhu? Že sněžilo, jsem si za poslední 2 měsíce všimla snad jednou jedinkrát.


Tohle počasí ve mně vyvolává hrozně zvláštní mixy nálad. Chvíli jsem jak největší romantik pod sluncem, brečím u scény, kdy Mr. Big nedoráží na svatbu v Sex and The City, a následně poslouchám depresivní písničky s krásným doladěním reálného deště ze stránky Rainymood.com. A přesně v tu chvíli vznikají fotky s levitující sprchou.

Mimo jiné, začala plesová sezóna a náš gympl se toho tentokrát ujal opravdu precizně. Výborný program, téma s červeným kobercem, světelná show.. Opravdu, když se do toho vloží jeden talentovaný muž, všechno má najednou úplně jinou úroveň.


Výborná světelná show ke shlédnutí ve videu níže :)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

A web designer from India. And then you write some more information about yourself like this to fill out the space that is left.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 komentářů:

  1. no konečně! celý leden jsem se těšila na další tvůj příspěvek s dalšími úžasnými fotkami! jsi báječná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky číslo tři a čtyři se opravdu povedly:) Taky bych teď ten sníh docela brala, když už je taková ukrutná zima..

    OdpovědětVymazat
  3. Nejdřív jsem myslela, že ta koupelnová je od někud vypůjčená a to jsi vážně ty. Ta je geniální! Jsem nadšená. A neméně nadšená jsem z tvých šatů na poslední fotce. Jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  4. musis si uzivat svuj skvely fotak!

    OdpovědětVymazat
  5. úžasně fotíš,si profesionálka.:))
    si superr.))

    OdpovědětVymazat
  6. Máte krásný botičky :-)

    http://javurkova-karolina.blogspot.com/
    a tvůj fotak chci :P.)

    OdpovědětVymazat
  7. mas uzasne fotky, jaky objektiv pouzivas?

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, fotky jsou opravdu bomba:))
    style-by-em.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. ta fotka v té vaně je parádní !:)

    OdpovědětVymazat