I just wanna dance

Posledních pár dnů školy, pak už jen výlet se svojí třídou a fjuuu. Prázdniny. Žádná škola. Jenom knihy. Hudba. Fotky. A práce, práce práce → money money money. Nejlepší prázdniny ever :)
V sobotu se u nás v Hodoníně (ano, opravdu u nás) konal velký taneční festival, který byl sice od začátku poměrně zabitý, ale i tak se tam spousta lidí bavilo. A hlavně bylo fajn mít na sobě oranžový pásek ("Pořadatel") a moct to celé fotit :) Taky jsem byla vzata na oběd do pizzerky mým Drahým, který mě měl na krku ještě dalších X hodin, a musel se účastnit i dlouhé cesty od festivalu na výstavu a zase zpátky. Pěšky. A pít hroznou neznačkovou pseudopomerančovou "limču".
Mimo jiné byla výstava M. Wágnera úžasná. Jak se říká, má-li člověk dobrý objekt, trochu talentu, citu a moře trpělivosti, výsledek strhne i ty největší kritiky.


Jediná fotka, kde jsem já. I s Drahým.
Nejvíc se mi líbí :)









A pár random fotek :) Zkusila jsem si poprvé koupit BIO chléb z DM. Zvládla jsem sníst jeden plátek a víc už nikdy. "Voní" to jako krmivo pro křečky a stejně tak to i chutná. Ani tlustá vrstva zelího s máslem a okurkama tu chuť nepřerazila. Asi budu věrná Ratíškovské pekárně a tmavému chlebu od nich.Taky jsem si cestou ze školy KONEČNĚ koupila vytoužený hrášek. A celý jsem ho snědla. Sama.


Když je člověk tak unavený, až mu musí i přítel loupat hrášek :D
Zatímco jeho přítelkyně leží v posteli a fotí výhled z okna.


A na závěr trocha té sentimentality ♥

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

A web designer from India. And then you write some more information about yourself like this to fill out the space that is left.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 komentářů:

  1. Fotka hrášku se mi líbí nejvíc. Možná proto, že ho miluju a zásadně se o něj nedělím :D

    OdpovědětVymazat